fbpx
Skip to content

Over Ons

yoga_eindhoven_magga_logo

Over ons

Magga nodigt je uit voor een ontdekkingsreis waarin jij de hoofdrol speelt. Door kennis en vaardigheden te delen ontdek je jouw innerlijke kracht.

Magga biedt klassieke Hatha yoga, Yin Yoga, ademsessie en verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Kom bij ons groeien!

Docenten

Onze prioriteit is om een veilige en ontspannende omgeving te creëren waar je volop jezelf kunt ontwikkelen.
magga_yoga_karol_eindhoven
Karol Rodrigues

Hatha Yoga Docent & Sportmasseuse

magga_yoga_guiba_eindhoven
Guiba Guimarães

Yin en Hatha Yoga Docent & Ademtrainer

Op haar 14e jaar heeft Karol voor het eerst kennis gemaakt met Yoga. Naast Yoga docente is Karol een gepassioneerd beoefenaar van Braziliaans Jiu Jitsu en golfsurfen.

Zij is gecertificeerde Yoga docent, erkend door Yoga Allicance en Yoga European Association, en heeft ze haar diploma behaald bij Arhanta Yoga Ashram in Nederland. Ze is onderricht in de Asana, Pranayama, Meditatie, Anatomie, Yoga & Vedic Filosofie.

Binnen de lessen van Karol staan structuur, dynamische afwisseling tussen beweging en ontspanning en een veilige sfeer centraal.

Karol heeft ruim 16000 uur yogales ervaring.

yogales_eindhoven_yoga_alliance

Guiba biedt structuur, veiligheid en kalmte waarbij je stapsgewijs je innerlijke kracht kunt leren ontdekken. Guiba geeft diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en nondualiteits coaching.

Guiba is verder ook NLP practicioner, persoonlijk begeleider, Yin en Hatha Yoga docent. Hij heeft zijn diploma behaald bij Arhanta Yoga Ashram in Nederland en is gecertificeerd door Yoga Alliance en Yoga European Association. Hij is onderricht in de Asana, Pranayama, Meditatie, Anatomie, Yoga & Vedic Filosofie.

Meer dan 3000 uur in het begeleiden en coachen van individuen en groepen.

yogales_eindhoven_yoga_alliance
Meer Info

yoga@magga.nl

+31 64 812 3178

Prunellalaan 4a, 5582 HB Waalre

Volg ons op
COPYRIGHT © 2019 MAGGA BEWUST LEVEN